home > Verloskundige Hoeven
Featured Page / Article Image

Verloskundige in de buurt van Hoeven

Woon je in Hoeven en ben je op zoek naar verloskundige bij jou in de buurt? Dan kun je je aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Meander in Etten-Leur. Je kunt ons vinden in Zorgcentrum Achter de Molen, waar voldoende parkeergelegenheid voor de deur is. Wij zijn er voor je als je op zoek bent naar een praktijk die je alle tijd en aandacht geeft. Daarnaast bieden wij driemaal per week een avondspreekuur aan. Zo krijg jij meer tijd en ruimte om een moment in te plannen dat voor jou uitkomt.

Verloskundigenpraktijk Meander

Adresgegevens
Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79
Diensttelefoon: 06 – 24 49 93 68

Een intake gesprek inplannen
Gebruik hiervoor het inschrijfformulier

Meander: kleine verloskundigenpraktijk in de buurt van Hoeven

Bij ons staat tijd en aandacht op de eerste plaats. Je plannen de tijd ruim in zodat we jou en je partner een goede voorlichting kunnen geven en er meer dan genoeg ruimte is voor al jullie vragen. Wij vinden het belangrijk om jullie als (soon to be) ouders te ontzorgen. Daarom luisteren we goed naar jullie wensen, behoeften en verwachtingen. Op basis hiervan krijgen jullie de zorg die bij jullie past. Wanneer je op zoek bent naar een verloskundige in Hoeven, kan je je inschrijven bij onze praktijk in Etten-Leur. Vind je het fijner om naar Breda te komen? Ook dat is mogelijk.

We vinden het fijn dat we onze zwangeren echo’s in de eigen praktijk kunnen aanbieden. We hebben een echoapparaat dat we tijdens de spreekuren kunnen gebruiken. We maken dan ook standaard een echo bij de eerste controle bij zo’n 7 à 8 weken zwangerschap.

teteringen verloskundige teteringen verloskundige

Onze kleine praktijk bestaat uit 3 verloskundigen. Je zal ons ongeveer even vaak tegenkomen tijdens de spreekuren, je bevalling of de kraamvisites. Vind je het fijn om 1 of 2 verloskundigen te zien tijdens de zwangerschap? Dan is dat zeker mogelijk. We schenken alle aandacht aan een goede voorbereiding op je bevalling en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent en met vertrouwen de bevalling in gaat.

In onze praktijk kunnen vrouwen rekenen op onze tijd, aandacht en persoonlijke zorg gedurende hun zwangerschap, hun bevalling en de kraamperiode. Ben jij dus zwanger en woon je in Hoeven? Wij ontvangen je graag in onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur.

Liefs,
Marieke, Arzola en Femke