home > Actueel > nieuws > Het Natuurlijke Consultatiebureau
Featured Page / Article Image

AL HET NIEUWS VAN MEANDER

  • 4 juni, 2018 || Het Natuurlijke Consultatiebureau

    Vanaf september 2018 start Careyn in Breda met de pilot “Het Natuurlijk Consultatiebureau” op locatie Hooghout 130 in Breda. Het Natuurlijk consultatiebureau sluit aan bij de wens van ouders om vanuit een holistische visie naar het kind/gezin te kijken. Daarnaast geven ze complementaire (aanvullende) adviezen en gaan ze in gesprek met ouders over complementaire zorg aan gezonde kinderen als zij dit wensen. Het uitgangspunt blijft het basispakket jeugdgezondheidszorg en het Natuurlijk Consultatiebureau is een onderdeel van het regulier consultatiebureau.

    Het is onderdeel van Careyn Jeugd en Gezin en gratis toegankelijk voor ouders woonachtig in de gemeente Breda. Ouders kunnen hun interesse in het Natuurlijk CB aangeven bij hun huidig consultatiebureau tijdens een afspraak, of zich aanmelden via  het emailadres:  jgzadministratie@careyn.nl o.v.v. naam kind, geboortedatum kind en telefoonnummer. De verpleegkundige van het Natuurlijk CB neemt hierna telefonisch contact op met ouders om meer informatie te geven en aanmelding te bevestigen.

    Wil je iets meer weten over dit natuurlijke Consultatie Bureau dan staat nu al een mooi stukje op de website van Natuurlijke Ouders Breda.