19 maart 2023

ASSISTENTE GEZOCHT

Werken bij ons?

We zijn op zoek naar een fijne, kundige en leuke assistente voor ongeveer 10-15 uur in de week. Je werkt op de woensdagen en vrijdagen van 9-13 uur. Eens in de maand heb je een samenwerkdag/overleg op maandag of dinsdag met alle verloskundigen en assistente Tessa. Daarnaast werk je ook een dagdeel in de week mee als co-begeleider bij onze CenteringZorg waar je help deze groepsbijeenkomsten vorm te geven.

Ben jij die duizendpoot die initiatief durft te nemen en het leuk lijkt om voor ons allerlei ondersteunende taken uit te voeren? Denk daarbij aan het beheren van onze agenda, het te woord staan van onze cliënten en het beantwoorden van hun vragen, het onderhouden en bevoorraden van onze praktijk en allerlei bijkomende administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die klantvriendelijk is en die zich goed kan uitdrukken; iemand met sterke communicatievaardigheden. We zoeken iemand die graag zelfstandig werkt, die flexibel is en die zich graag wil ontwikkelen, iemand die goed Engels spreekt en die handig is met de computer?

Een diploma als doktersassistente of ervaring in de medische sector is een pré en affiniteit met de verloskunde is essentieel.

Ben jij de assistente waarna wij op zoek zijn?

Stuur of mail dan je motivatiebrief en CV voor 1 april naar Verloskundigenpraktijk Meander. Ben je geschikt dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

64 keer bekeken

Recente artikelen