home > De bevalling
Featured Page / Article Image

De bevalling

Eindelijk gaat het gebeuren. Het moment waar je negen maanden op hebt gewacht is aangebroken. Je leeft naar de bevalling toe door met je partner, met ons maar ook met anderen te praten over de bevalling. Hoe zal het gaan? Snel of juist langzaam? Zou het tegen of juist erg meevallen? Je weet het niet. Eén ding is zeker, als je bevalling begint weet je dat je binnen een afzienbare tijd kennis kunt maken met je kleintje…

Door jullie al in de zwangerschap goed na te laten denken over de bevalling door het schrijven van een geboorteplan en het uitgebreid bespreken van de bevalling bij het huisbezoek weten we wat jullie belangrijk vinden. Wij stemmen onze zorg bij de bevalling af op jullie wensen, behoeften en verwachtingen. We vinden het namelijk belangrijk dat je goed bevalt, op een manier die bij je past.

We staan bekend om onze goede aanpak in begeleiding bij je bevalling. Je krijgt de ruimte om zelf te kiezen waar jij je goed bij voelt. Tijdens de bevalling stimuleren we je dat te doen wat nodig is om je bevalling zo vlot, veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Ook tijdens jouw bevalling bestaat wat ons betreft geen haast!

We begeleiden vaak bevallingen in bad of in een verticale houding. Dit geeft je meer controle en versnelt je bevalling. Onze praktijk kent daardoor een lager percentage verwijzingen en pijnstillings behoefte en een hoger aantal spontane vlotte bevallingen. Doordat je meer controle hebt ervaren en op een manier bevalt die je zelf kiest kijk je achteraf positiever terug op de bevalling.
Lees meer over de voordelen van alternatief bevallen.

Zo doen we er alles aan om je bevalling een veilige, plezierige en bijzondere ervaring te maken.

de bevalling