home > Enquête
Featured Page / Article Image

Enquête

Wij, Femke, Meike en Marieke van Verloskundigenpraktijk Meander hebben jullie begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed. Wij willen onze zorg graag zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van onze zwangeren. De mening van onze cliënten over onze praktijk is hiervoor heel bepalend. Door middel van dit enquêteformulier willen wij vragen wat jullie van de zorgverlening in onze praktijk vonden en wat er volgens jullie verbeterd kan worden.

Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie deze enquête in willen vullen. Het invullen van dit formulier kost ongeveer 10 minuten. Je mag zelf kiezen of je de vragen anoniem in wil vullen.

Op basis van jullie informatie zullen wij regelmatig onderdelen van de zorgverlening aanpassen. Je kunt deze aanpassingen teruglezen op onze website.

Wij waarderen het enorm als jullie ook een reactie plaatsen op Zorgkaartnederland.nl.
Dit is een landelijke site om zorgverleners en zorginstellingen te beoordelen. Met jullie beoordeling op Zorgkaartnederland.nl zien anderen wat jullie van ons vinden. Dit maakt het voor anderen weer makkelijker om een verloskundige te kiezen.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen van de enquête!

Mocht je naar aanleiding van deze vragenlijst nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de praktijk, telefoonnummer 06-24499368.

Femke, Meike en Marieke