30 augustus 2022

Even voorstellen: dit is Anne Luit – van Berchum

Verloskundige Anne komt Arzola vervangen tijdens haar verlof en de babybubbel…..

Anne komt in de maand maart twee daagjes meelopen om de werkwijze van Meander te leren kennen. Ze is al een poosje verloskundige in de regio en woont in Breda. Hier stelt ze zich aan jullie voor.

” Mijn naam is Anne Luit-van Berchum. Als tweede oudste van een gezin van negen kinderen kreeg ik stiekem veel mee over zwangerschap, de kraamweek en baby’s. Toen ik een studiekeuze moest gaan maken, was het al snel duidelijk dat mijn hart bij de verloskunde lag.

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik vind het prachtig om mensen te mogen begeleiden in de periode waarin ze toeleven naar de komst van hun kleintje. Ook is het steeds weer een bijzonder voorrecht om mensen te begeleiden tijdens de bevalling en de periode hierna.

In november 2021 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Léon. Samen wonen wij in De Parel van het Zuiden “Breda”. Ik hou van gezelligheid en ben altijd in voor een bakkie koffie, lekker eten en borrelen met familie en vriendinnen.

Graag hoop ik jullie te begeleiden tijdens deze grootste periode in jullie leven! Alvast bedankt voor jullie vertrouwen en tot ziens!”

WELKOM ANNE!

277 keer bekeken

Recente artikelen