Verloskundige in de buurt van Rijsbergen

Verloskundige in de buurt van Rijsbergen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Als je vanuit Rijsbergen op zoek bent naar een verloskundige, dan kun je je aanmelden bij Verloskundigenpraktijk Meander in Etten-Leur. Je kunt ons vinden in Zorgcentrum Achter de Molen, waar voldoende parkeergelegenheid voor de deur is.

Omdat we een tweede locatie in Breda hebben ben je daar ook welkom. In Breda bieden wij 2 a 3 maal per week een avondspreekuur aan. Zo krijg jij meer tijd en ruimte om een moment in te plannen dat voor jou uitkomt.

Wij zijn er voor je als je op zoek bent naar een praktijk die je alle tijd en aandacht geeft.

Verloskundigenpraktijk Meander

Adresgegevens
Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79

Een intake gesprek inplannen
Gebruik hiervoor het inschrijfformulier

Verloskundige Rijsbergen

Persoonlijk en toegankelijk

Bij ons staan tijd en aandacht op de eerste plaats. We plannen de tijd ruim in zodat we jou en je partner een goede voorlichting kunnen geven en er meer dan genoeg ruimte is voor al jullie vragen. Wij vinden het belangrijk om jullie als (soon to be) ouders te ontzorgen. Daarom luisteren we goed naar jullie wensen, behoeften en verwachtingen. Op basis hiervan krijgen jullie de zorg die bij jullie past. Wanneer je op zoek bent naar een verloskundige in Rijsbergen, kan je je inschrijven bij onze praktijk in Etten-Leur of Breda.

Onze praktijk bestaat uit 5 verloskundigen. Je zal ons ongeveer even vaak tegenkomen tijdens de spreekuren, je bevalling of de kraamvisites. Vind je het fijn om 1 of 2 verloskundigen te zien tijdens de zwangerschap? Dan is dat zeker mogelijk. We schenken alle aandacht aan een goede voorbereiding op je bevalling en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent en met vertrouwen de bevalling in gaat. Voel je je tijdens de zwangerschap wat onzeker of wil je je kindje een keer extra zien? Dan ben je ook van harte welkom op ons speciale hartjesspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen we even naar het hartje van je baby luisteren of met de echo kijken. Wij zorgen ervoor dat jij fijn je zwangerschap door gaat!

In onze praktijk kunnen vrouwen rekenen op onze tijd, aandacht en persoonlijke zorg gedurende hun zwangerschap, hun bevalling en de kraamperiode. Ben jij dus zwanger en woon je in Rijsbergen? Wij ontvangen je graag in onze verloskundigenpraktijk.

Tot ziens in onze praktijk!

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige &
student begeleider

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige &
preconceptieconsulent

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige &
Centering begeleider

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."