Verloskundigenpraktijk Breda

Verloskundigenpraktijk Breda

Verloskundige breda

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een verloskundige in Breda? Verloskundigenpraktijk Meander is een kleine toegankelijke verloskundigenpraktijk waarbij rust, tijd en persoonlijke aandacht voor jou, je partner en je baby voorop staat. Wij zijn heel betrokken en zullen er alles aan doen om jou en je partner te ontzorgen.

Onze verloskundigenpraktijk in Breda is gevestigd aan de Seeligsingel 2; vlak naast het Valkenbergpark. Onze locatie zit in de buurt van zowel het treinstation als het centrum van Breda. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Woon je in Breda of één van de omliggende plaatsen zoals Bavel, Ulvenhout, Dorst, Den Hout, Rijen, Prinsenbeek, Teteringen of Terheijden? Wij staan graag voor jullie klaar!

Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Bel ons gerust. Dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK MEANDER

Adresgegevens
Seeligsingel 2
4811 CN Breda

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79
Diensttelefoon: 06 – 24 49 93 68

Een intake gesprek inplannen
Gebruik hiervoor het inschrijfformulier

ZORG EN AANDACHT VAN DE VERLOSKUNDIGE IN BREDA

Zwanger zijn is hartstikke spannend. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij en je partner zich volledig op jullie gemak voelen. Hierdoor neemt onze verloskundige in Breda tijdens ieder spreekuur ruim de tijd en beantwoorden we graag alle vragen. We luisteren goed naar jullie wensen, behoeftes en verwachtingen en stemmen onze zorg daar op af. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons voorop!

Tijdens het spreekuur kunnen we altijd gebruik maken van ons eigen echoapparaat, welke we tijdens de eerste controle bij zo’n 7 à 8 weken zwangerschap ook kunnen gebruiken. Vind je het leuk en fijn om naar het hartje van je baby te luisteren of even naar je baby te kijken met de echo? Dan kan je altijd tijdens een van onze hartjesspreekuren. De dagen wisselen, kijk onder actueel voor de meest recente data en geef aan wanneer je gebruik wil maken van het hartjesspreekuur bij onze assistente. Dan plannen we je in op een door jullie gekozen dag.

Tongriem klieven

JOUW VERLOSKUNDIGE IN BREDA

Op dit moment werken we met 5 verloskundigen. We verdelen de spreekuren evenredig, waardoor je ons alle vijf ongeveer even vaak gaat zien. Als je het fijner vindt om maar 1 of 2 verloskundigen te hebben dan houden we daar uiteraard rekening mee. Wij werken allemaal als verloskundige in Breda, maar ook in onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur. Wij zijn 24 uur bereikbaar en hebben ruime openingstijden voor onze spreekuren. In onze praktijk in Breda hebben we tevens 2 avondspreekuren zodat je gemakkelijker een afspraak kan inplannen.

INSCHRIJVEN

Ben je zwanger en zoek je een fijne verloskundige in Breda waarbij je alle tijd een aandacht krijgt? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander: een kleine, toegankelijke praktijk met persoonlijke zorg en aandacht voor jou en de baby. Je kan ons bellen op 076-7002179 of gebruik maken van het inschrijfformulier. Wij zien je graag in Breda!

Liefs,
Marieke, Arzola, Janine, Annemarieke en Anne

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."