home > Over Meander > Bereikbaarheid
Featured Page / Article Image

Bereikbaarheid van verloskundigenpraktijk Meander

Telefoon:  076- 700 21 79  of  06 – 244 99 368

 

Voor dringende vragen en zwangerschapsklachten zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op onze diensttelefoon: 06-24499368. Je krijgt dan direct een verloskundige aan de telefoon.

Bel je voor het verzetten van je afspraak dan vragen we je het afsprakennummer te bellen: 076- 700 21 79. Op maandag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur  is er een assistente op de praktijk die afspraken maakt of verzet en simpele vragen kan beantwoorden. Buiten deze tijden kun je onze voicemail inspreken en dan bellen we je terug op een geschikt moment.

Als er in geval van spoed niet wordt opgenomen op de dienstmobiel, dan kun je ons oppiepen
via 06-65 00 13 84. Dit semafoonnummer staat ook ingesproken op onze praktijk mobiel. Als onze pieper afgaat dan nemen we z.s.m. contact met jullie op. Wij hebben deze pieper voor noodgevallen als landelijke telefonie storingen. De pieper zit op een andere frequentie en werkt daardoor altijd!

Mail: info@verloskundigenpraktijkmeander.nl

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken of verzetten dan kun je ons ook altijd mailen naar info@verloskundigenpraktijkmeander.nl.
Met drie verdelen we de diensten en de spreekuren ongeveer evenredig. Dit betekend dat je ons alledrie ongeveer even vaak tegenkomt tijdens de spreekuren, je bevalling of de kraamvisites.
Wie er dienst heeft tijdens je bevalling kunnen we natuurlijk niet voorspellen.
We krijgen vaak de vraag, wat als er nog iemand aan het bevallen is….. Dan bellen we dus een van de andere collega’s van Verloskundigenpraktijk Meander. Alleen tijdens vakanties, bijscholingen en ziektes is er een waarneemster in de praktijk. We proberen dit ruim op tijd te laten weten via de “Wist je dat” op ons buro en in de wachtkamer maar ook op Facebook, Google + en uiteraard onze site.