home > Over Meander > Femke de Kort
Featured Page / Article Image

Verloskundige: Femke de Kort

_DSC3000Ik ben Femke de Kort, in 2008 afgestudeerd aan de academie Verloskunde te Maastricht. Daarnaast ben ik ook echoscopiste.

In mijn puberjaren was ik bij de bevallingen van mijn halfbroertjes. Deze ervaringen hebben me erg geraakt. Ze hebben bijgedragen aan mijn keuze om verloskundige te worden.

Na mijn afstuderen werkte ik in zeer diverse praktijken als waarneemster. Dat betekent dat ik inviel voor andere verloskundigen. Ik kwam erachter dat mijn hart ligt bij een kleinschalige verloskundigenpraktijk.

In oktober 2011 kreeg ik de mogelijkheid om Meander als kleinschalige verloskundigenpraktijk over te nemen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen! Vanaf juli 2013 werk ik niet meer als enige verloskundige binnen de praktijk en heb in Marieke een fijne collega en verloskundige gevonden. In oktober 2014 ben ik zelf thuis bevallen van onze dochter Suus, onder begeleiding van Marieke. Ik hoop binnenkort kennis met jullie te maken en jullie te mogen begeleiden tijdens deze fijne en bijzondere periode.