home > Over Meander > Marieke van Maaren
Featured Page / Article Image

Verloskundige: Marieke van Maaren

Al vroeg wist ik dat ik verloskundige wilde worden en in 2003 ben ik
afgestudeerd aan de verloskunde academie in Rotterdam._DSC3044_kleiner
Ik heb daarna 5 jaar een eigen praktijk gehad in Dordrecht maar ben vanwege de liefde naar Breda verhuisd. Daar heb ik in verschillende praktijken waargenomen en sinds 2013 werk ik in verloskundigenpraktijk Meander. Ik geniet nog steeds van mijn geweldige vak. Zeker in praktijk Meander omdat ik hier veel tijd en aandacht kan geven aan de zwangere.

Het is voor mij elke keer weer bijzonder om vrouwen in die bijzondere periode van zwangerschap en bevalling te mogen begeleiden naar het ouderschap. Mijn kracht is een zwangerschap en bevalling te begeleiden op een manier die vrouwen zelf belangrijk vinden. Ik ga hierbij uit van haar wensen en verwachtingen en zie wat voor effect dit heeft tijdens de bevalling!

Ik heb al heel wat kindjes op de wereld helpen zetten. Zelf ben ik inmiddels ook 2 keer bevallen en moeder van Bibi (2010) en Kalle (2012).

Naast verloskundige ben ik ook coach en reiki master zodat ik de zwangere waarbij het soms niet zo lekker loopt, die onzeker is of juist erg angstig is voor de bevalling ook goed kan begeleiden.

Ik zie jullie graag tijdens de spreekuren, de bevalling en de kraamvisites.