home > Over Meander > Verloskundigenpraktijk Etten-Leur
Featured Page / Article Image

Spreekuurlocatie Etten-Leur:

Verloskundigenpraktijk Meander zit al een aantal jaren in het centrum van Breda, maar in januari 2014 zijn wij gestart met een extra spreekuurlocatie in Etten-Leur.

We zijn gestart in Fysiotherapiepraktijk Leurse Haven maar vanaf 1 mei 2017 starten wij ons spreekuur op een andere locatie: Ambachtlaan 31-33. De praktijk ligt op het bedrijventerrein Attelaken aan de rotonde op de kruising van de Vijfhuizenweg en de Ambachtlaan. Net iets voorbij Basic Fit. Wij houden daar spreekuur op de dinsdagavond en de vrijdagmorgen. Omdat wij flexibel zijn bieden we vanaf 1 mei ook spreekuur op andere dagdelen aan. Parkeren kan recht voor de deur.

Op deze manier zijn we voor alle zwangeren uit Etten Leur, Prinsenbeek, Hoeven, Rucphen, St. Willebrord, Sprundel en Bosschenhoofd goed bereikbaar. Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Bel gerust dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

Als praktijk hopen wij natuurlijk dat zwangeren voor onze praktijk kiezen. Zo kunnen ze rekenen op onze tijd, aandacht en zorg gedurende hun zwangerschap, hun bevalling en de kraamperiode.

Op 29 januari 2014 stond er een leuk artikel over onze verloskundigenpraktijk in BN DeStem.

Verloskundigenpraktijk Meander

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur