home > Verloskundigenpraktijk Breda
Featured Page / Article Image

Verloskundigenpraktijk Breda

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een verloskundige in Breda? Verloskundigenpraktijk Meander is een kleine toegankelijke verloskundigenpraktijk waarbij rust, tijd en persoonlijke aandacht voor jou, je partner en je baby voorop staat. Wij zijn heel betrokken en zullen er alles aan doen om jou en je partner te ontzorgen.

Onze verloskundigenpraktijk in Breda is gevestigd aan de Seeligsingel 2; vlak naast het Valkenbergpark, in de buurt van zowel het treinstation als het centrum van Breda. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Woon je in Breda of één van de omliggende plaatsen zoals Bavel, Ulvenhout, Dorst, Den Hout, Rijen, Prinsenbeek, Teteringen of Terheijden? Wij staan graag voor jullie klaar!

Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Bel ons gerust. Dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

Verloskundigenpraktijk Meander

Adresgegevens
Seeligsingel 2
4811 CN Breda

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79
Diensttelefoon: 06 – 24 49 93 68

Ik wil me graag inschrijven
Klik hier voor het inschrijfformulier

Zorg en aandacht

Zwanger zijn is hartstikke spannend. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij en je partner zich volledig op jullie gemak voelen. Hierdoor nemen wij tijdens ieder spreekuur in onze verloskundigenpraktijk in Breda ruim de tijd en beantwoorden we graag alle vragen. We luisteren goed naar jullie wensen, behoeftes en verwachtingen en stemmen onze zorg daar op af. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons voorop!

Tijdens het spreekuur kunnen we altijd gebruik maken van ons eigen echoapparaat, welke we tijdens de eerste controle bij zo’n 7 à 8 weken zwangerschap. Vind je het leuk en fijn om naar het hartje van je baby te luisteren of even naar de echo te kijken? Dan kan je altijd op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur zonder afspraak bij ons terecht tijdens het hartjesspreekuur*.

*Let op: in verband met Corona bieden we tot nader bericht het hartjesspreekuur niet aan om contacten te voorkomen. Ben je heel ongerust of heb je eerder een miskraam gehad? Dan bieden we je vaak zelf aan om tijdens de controle even een korte echo te maken.

 

Jouw verloskundige in Breda

Op dit moment werken we met 4 verloskundigen. We verdelen de spreekuren evenredig, waardoor je ons alle vier ongeveer even vaak gaat zien. Als je het fijner vindt om maar 1 of 2 verloskundigen te hebben dan houden we daar uiteraard rekening mee. Wij werken allemaal als verloskundige in Breda, maar ook in onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur. Wij zijn 24 uur bereikbaar en hebben ruime openingstijden voor onze spreekuren. In onze verloskundigenpraktijk in Breda hebben we tevens 2 avondspreekuren zodat je gemakkelijker een afspraak kan inplannen.

 

Inschrijven bij onze verloskundigenpraktijk in Breda

Ben je zwanger en zoek je een fijne verloskundige in Breda waarbij je alle tijd een aandacht krijgt? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander: een kleine, toegankelijke praktijk met persoonlijke zorg en aandacht voor jou en de baby. Je kan ons bellen op 076-7002179 of gebruik maken van het inschrijfformulier. Wij zien je graag in onze verloskundigenpraktijk in Breda!

Liefs,
Marieke, Arzola en Femke

Verloskundige Breda Etten-Leur