home > Verloskundigenpraktijk Etten-Leur
Featured Page / Article Image

Verloskundigenpraktijk Etten-Leur

Zoek je een verloskundige in Etten-Leur? Verloskundigenpraktijk Meander is een kleine en toegankelijke praktijk waarbij persoonlijke zorg en aandacht centraal staat. Wij zijn heel betrokken en zullen er alles aan doen om jou en je partner te ontzorgen. Onze spreekuren kennen dan ook geen haast; wij nemen alle tijd voor je en beantwoorden graag al je vragen.

Jouw verloskundige in Etten-Leur

Onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur zit sinds december 2020 op een nieuwe locatie! Je vindt ons in Gezondheidscentrum de Wiek, waar onder andere ook een aantal huisartsen en de apotheek is gevestigd. Deze locatie is zeer goed bereikbaar en parkeren kan recht voor de deur. Op deze manier zijn we voor alle zwangeren uit Etten-Leur, Prinsenbeek, Hoeven, Rucphen, St. Willebrord, Sprundel en Bosschenhoofd goed bereikbaar. Daarom zijn we de ideale verloskundige in Etten-Leur.

Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Bel gerust dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

Verloskundigenpraktijk Meander

Adresgegevens
Gezondheidscentrum De Wiek
Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Parkeren kan recht voor de deur.

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79
Diensttelefoon: 06 – 24 49 93 68

Ik wil me graag inschrijven
Klik hier voor het inschrijfformulier

Aandacht voor jou en je partner

Als kleine verloskundigenpraktijk in Etten-Leur hebben wij alle tijd voor jou en je partner. Wij zijn met 4 verloskundigen en wisselen de spreekuren af. Hierdoor krijg je ons alle vier ongeveer even vaak te zien. Wil je liever 1 of 2 verloskundigen? Dan houden we daar uiteraard rekening mee. Jij staat bij ons voorop, dus we luisteren naar jullie wensen en behoeften en passen ons hier graag op aan.

Wij hebben een eigen echoapparaat in de praktijk, waardoor we deze altijd tijdens het spreekuur kunnen gebruiken. Tijdens de eerste controle op 7 à 8 weken zwangerschap zullen we sowieso een echo maken. Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur zonder afspraak terecht bij onze verloskundigenpraktijk in Breda tijdens het hartjesspreekuur*.

*Let op: in verband met Corona bieden we tot nader bericht het hartjesspreekuur niet aan om contacten te voorkomen. Ben je heel ongerust of heb je eerder een miskraam gehad? Dan bieden we je vaak zelf aan om tijdens de controle even een korte echo te maken.

 

Inschrijven bij onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur

Ben je zwanger en op zoek naar een fijne verloskundige in Etten-Leur? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander. Verloskundigenpraktijk Meander is een kleine en toegankelijke praktijk waarbij zorg en aandacht centraal staat. Onze verloskundigen in Etten-Leur staan voor jou klaar. Je kan ons bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 076-7002179. Je kan je tevens direct inschrijven middels ons inschrijfformulier. Wij zien je graag in onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur!

Verloskundigenpraktijk Meander zit al vanaf 2008 in het centrum van Breda. In januari 2014 zijn wij gestart met een extra spreekuurlocatie in Etten-Leur. Onze verloskundigen in Etten-Leur staan klaar om jou te begeleiden.

Liefs,
Marieke, Arzola en Femke

Verloskundigen etten-leur