Coaching

Coaching

Het krijgen van een baby wordt vaak omschreven als het mooiste dat een vrouw kan overkomen. Toch kan de zwangerschap de bevalling en/of het moederschap bij jou ook negatieve gevoelens oproepen. Het kan zijn dat je in aanloop naar de bevalling angst hebt. Je kunt je neerslachtig voelen, onzeker zijn of last hebben van een nare ervaring bij een eerdere bevalling. Ook als je net bevallen bent, kun je met een negatief gevoel op je zwangerschap of bevalling terugkijken. Het kan zijn dat je merkt dat je nieuwe rol als moeder je zwaar valt of dat je de periode rondom de bevalling of de kraamtijd niet goed hebt kunnen verwerken.

Herken je jezelf hierin? Dan kan een coach je daarbij helpen.

Ik ben Marieke van Maaren. Naast verloskundige ben ik ook gecertificeerd coach. Je bent bij mij van harte welkom voor een vertrouwelijk gesprek. Als coach stel ik vragen. Dit doe ik altijd vanuit de gedachte dat lichaam, emoties en gedachten altijd in verbinding staan met elkaar. De vragen en oefeningen helpen je om meer inzicht te krijgen in jezelf en je patronen. Je leert hoe je kunt omgaan met je gedachten, gevoel en emoties. Je leert ook, dat je daar zelf veel invloed op kunt uitoefenen.

In een kortdurend traject help ik je meer grip te krijgen op de situatie en je zelfvertrouwen te vergroten! Een coachtraject bestaat vaak uit 1 tot 5 gesprekken, afhankelijk van je coachvraag en de door jou gewenste hulp. Een gesprek duurt gemiddeld 60-90 minuten. Per gesprek betaal je 60 euro. Vaak kunnen deze kosten vergoed worden. Vraag ernaar bij je verzekering.

Ook vrouwen die niet onder controle zijn bij Verloskundigenpraktijk Meander kunnen gebruik maken van mijn coaching. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen (of mannen) uit een andere praktijk of onder behandeling bij de gynaecoloog. NB: Heb je een vraag die helemaal niet gaat over zwangerschap, bevalling of moederschap en wil je graag samen kijken naar wat coaching je kan opleveren? Ook dan ben je uiteraard welkom.

Wil je graag een coachgesprek inplannen?

Bel of mail gerust naar de praktijk. Ik zal dan contact met je opnemen voor het maken van een eerste afspraak.

Reiki

Toen ik 9 was werd kreeg ik mijn eerste reiki behandeling. Die eerste keer voelde magisch. Na jaren besloot ik weer eens te gaan en het voelde heel vertrouwd. Het heeft mij heel veel geholpen en toen ik 22 was besloot ik zelf een reikicursus te gaan volgen. Hierna volgde een vervolgcursus en uiteindelijk werd ik Reiki Master.

Reiki is een eenvoudige natuurlijke geneesmethode. In het Japans betekend Reiki Universele levensenergie. Alles om ons heen is energie, de energie die je tijdens een behandeling ontvangt is dan ook niet van mij maar van het universum. Door middel van handoplegging op meerdere plekken op je lichaam kan ik die energie via mezelf naar jou laten stromen. Het stroomt naar je toe in de juiste hoeveelheid. Daar gaat de energie naar die gebieden waar het nodig is en doet voor jou exact datgene wat belangrijk is.

Wat doet Reiki?
– Het bevordert de natuurlijke zelfgenezing.
– Het vitaliseert lichaam en geest.
– Herstelt de harmonie van de ziel en het geestelijke welzijn.
– Brengt de energiehuishouding in evenwicht.
– Heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.
– Reinigt lichaam en geest.
– Reiki heelt op alle niveau’s, lichamelijk, emotioneel en dat van de ziel.

Heb je emotionele of fysieke klachten? Voel je je moe, gespannen of zit je niet lekker in je vel? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou. Reiki stimuleert, heelt, activeert en harmonieert. Het helpt je om te zijn wie je bent en de beperkingen die je jezelf hebt eigengemaakt op te ruimen.

Een behandeling ontvang je liggend en duurt iets meer dan een uur. Na een behandeling voel je je soms heel moe en soms heel energiek maar er is altijd direct meer verbinding tussen je lijf, je hoofd en je geest. Dat ga je merken in de weken erna. Afhankelijk van de klacht is een of meerdere behandelingen gewenst. Behandelingen ontvang je eens in de twee a drie weken. Dit is de tijd die je lijf nodig heeft om zelf aan de gang te gaan en oude patronen die je niet meer dienen zelf op te ruimen.

De kosten voor een behandeling zijn 60 euro.
In totaal duurt het consult zo’n 1,5 uur.

Reiki is voor iedereen!

Wil je graag een behandeling inplannen?

Bel of mail gerust naar de praktijk. Ik zal dan contact met je opnemen voor het maken van een eerste afspraak.

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige &
student begeleider

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige &
preconceptieconsulent

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige &
Centering begeleider

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."

Translate »