Tarieven

Verloskundige zorg zit in het basispakket. Je bent als zwangere volledig verzekerd voor deze zorg. Dit houdt in dat je ook geen eigen risico hoeft te betalen over de zorg die een verloskundige aan je verleent. Waar wel extra kosten voor wordt gerekend en wat van je eigen risico afgaat zijn sommige bloedonderzoeken en een enkele echo in je zwangerschap. Voor de vergoeding van eventueel bijkomende kosten zoals bevallen in het ziekenhuis op niet medische indicatie, raden we je aan contact op te nemen met je verzekeraar.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via de email geannuleerd te worden. Indien je zonder bericht niet op de gemaakte afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt € 40,- voor een gemist intakegesprek of € 20,- voor een vervolgafspraak in rekening te brengen. Deze kosten kun je niet declareren bij de zorgverzekeraar. Uiteraard zullen wij bij uitzonderlijke onvoorziene omstandigheden met jullie meedenken!

Wil je weten of wij met jouw zorgverzekeraar een contract hebben voor 2023? Independer vertelt je meer. Soms geeft deze site het niet duidelijk aan maar alle verloskundigen in de regio zijn aangesloten bij Annature. Annature heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor verloskundige zorg! Mocht je twijfelen dan horen we dat graag.

Ook als je illegaal bent kun je bij ons terecht. De kosten voor verloskundige zorg worden door de overheid meestal vergoed.

Translate »