Verloskundigenpraktijk Breda

Verloskundige in de buurt van Rucphen

Verloskundige Rucphen

Zwanger? Gefeliciteerd! Wanneer je zwanger bent, begint de reis die negen maanden duurt. De eerste stap is de zoektocht naar een fijne verloskundige bij jou in de buurt. Vanuit Rucphen zijn onze praktijken uitstekend bereikbaar. Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd op 2 locaties. Vanuit Rucphen is onze praktijk in Etten-Leur het meest dichtbij. Maar omdat we een tweede locatie in Breda hebben ben je daar ook welkom. In Breda bieden wij 2 tot 3 keer per week een avondspreekuur aan. Zo zijn we net wat flexibeler om een moment in te plannen dat voor jou uitkomt. Voor spoed en bevallingen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Op dit moment werken we met 5 verloskundigen op beide praktijken. Wanneer je vanuit Rucphen naar onze praktijk komt, zul je alle verloskundigen ongeveer even vaak zien. Als je het fijner vindt om maar 1 of 2 verloskundigen te hebben dan houden we daar uiteraard rekening mee.

OVER MEANDER

Verloskundigenpraktijk Meander is een toegankelijke praktijk waarbij rust, tijd en persoonlijke aandacht voor jou, je partner en je baby voorop staan. Wij zijn heel betrokken en zullen er alles aan doen om jou en je partner te ontzorgen. Tijdens spreekuren nemen we ruim de tijd, zodat we goede voorlichting kunnen geven en jullie al jullie vragen kunnen stellen.

Tijdens het spreekuur kunnen we altijd gebruikmaken van ons eigen echoapparaat, welke we tijdens de eerste controle bij zo’n 7 à 8 weken zwangerschap al kunnen gebruiken. Vind je het leuk en fijn om naar het hartje van je baby te luisteren of even naar je baby te kijken met de echo? Dat kan altijd tijdens een van onze hartjesspreekuren. De dagen wisselen, kijk onder actueel voor de meest recente data en geef aan wanneer je gebruik wil maken van het hartjesspreekuur bij onze assistente. Dan plannen we je in op een zelfgekozen dag.

INSCHRIJVEN

Ben je zwanger en zoek je een fijne verloskundige in de buurt van Rucphen waarbij je alle tijd een aandacht krijgt? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander: een toegankelijke praktijk met persoonlijke zorg en aandacht voor jou en de baby. Je kan ons bellen op 076-7002179 of gebruik maken van het inschrijfformulier. Wij zien je graag in je zwangerschap!

Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Neem gerust contact met ons op. Dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

Liefs,
Marieke, Arzola, Janine, Annemarieke en Anne

Verloskundigenpraktijk Rucphen

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK MEANDER

Adresgegevens
Seeligsingel 2
4811 CN Breda

en

Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79

Een intake gesprek inplannen
Gebruik hiervoor het inschrijfformulier

ANTICONCEPTIE

Bij Verloskundigenpraktijk Meander zijn we er niet alleen voor je tijdens je zwangerschap. Ook voor anticonceptie ontvangen we je graag vanuit Rucphen. Onze verloskundigen merken dat vrouwen het fijn vinden om door ons begeleid te worden in hun keuze voor anticonceptie. Tijdens ons anticonceptieconsult bespreken we samen welke wensen je hebt en welke bijzonderheden in je gezondheid en die van je familie van invloed kunnen zijn op je definitieve keuze. We nemen de verschillende anticonceptiemethoden met je door. Uiteindelijk maak je jouw keuze in anticonceptie en bestellen we dit voor je bij de apotheek.

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige &
student begeleider

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige &
preconceptieconsulent

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige &
Centering begeleider

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."