Verloskundigenpraktijk Breda

Verloskundige in de buurt van Sprundel

Verloskundige Sprundel

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een verloskundige in de regio Sprundel? Bij Verloskundigenpraktijk Meander staan rust, tijd en persoonlijke aandacht voor jou, je partner en je baby voorop. Wij zijn heel betrokken en doen er alles aan om jou en je partner te ontzorgen.

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd op 2 locaties, die beide goed bereikbaar zijn vanuit Sprundel. De dichtstbijzijnde praktijk vanuit Sprundel is Etten-Leur, maar ook in Breda ben je van harte welkom. In Breda bieden wij bovendien 2 a 3 maal per week een avondspreekuur aan. Voor spoed en bevallingen zijn we uiteraard 24 uur per dag bereikbaar.

Op dit moment werken we met 4 verloskundigen op beide praktijken. We verdelen de spreekuren evenredig, waardoor je ons allemaal ongeveer even vaak gaat zien. Als je het fijner vindt om maar 1 of 2 verloskundigen te hebben dan houden we daar uiteraard rekening mee.

INSCHRIJVEN

Ben je zwanger en zoek je een fijne verloskundige in de buurt van Sprundel waarbij je alle tijd een aandacht krijgt? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander: een toegankelijke praktijk met persoonlijke zorg en aandacht voor jou en de baby. Je kan ons bellen op 076-7002179 of gebruik maken van het inschrijfformulier. Wij begeleiden je graag tijdens je zwangerschap!

Woon je ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Neem gerust contact met ons op. Dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

Liefs,
Marieke, Arzola, Janine, Annemarieke en Anne

Verloskundigenpraktijk Sprundel

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK MEANDER

Adresgegevens
Seeligsingel 2
4811 CN Breda

en

Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79

Een intake gesprek inplannen
Gebruik hiervoor het inschrijfformulier

ZORG EN AANDACHT VAN JOUW VERLOSKUNDIGE

Zwanger zijn is hartstikke spannend. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij en je partner zich volledig op jullie gemak voelen. Wanneer je vanuit Sprundel naar het spreekuur bij onze verloskundige komt, nemen we daarom ruim de tijd. We luisteren goed naar jullie wensen, behoeftes en verwachtingen en stemmen daar onze zorg op af. Ook is er altijd ruimte voor al jullie vragen. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons voorop!

Vind je het leuk en fijn om naar het hartje van je baby te luisteren of even naar je baby te kijken met de echo? Dat kan altijd tijdens een van onze hartjesspreekuren. De dagen wisselen, kijk onder actueel voor de meest recente data en geef aan wanneer je gebruik wil maken van het hartjesspreekuur bij onze assistente. Dan plannen we je in op een zelfgekozen dag.

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige &
student begeleider

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige &
preconceptieconsulent

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige &
Centering begeleider

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."

Translate »