18 juni 2023

Verloskundigenpraktijk Meander is partner van Annature geboortezorg

Annature is een unieke samenwerking tussen verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen van Amphia, kraamzorgorganisaties en echocentrum Focus.

Door de nauwe samenwerking tussen al onze partners krijg jij en jullie baby de beste zorg. Dichtbij huis waar het kan en goed begeleid in het ziekenhuis als dat nodig is. Waarbij jij en je partner zoveel als mogelijk zelf keuze hebben in hoe en door wie je begeleid wilt worden. De zorg binnen Annature is zo georganiseerd dat jullie een vertrouwd en klein team om je heen hebben in deze belangrijke levensfase.

Wat heeft Annature je te bieden?

  • Je kunt 24/7 rekenen op de deskundigheid van onze professionals
  • Je bent verzekerd van veilige zorg, in een gastvrije omgeving
  • Je staat bij Annature niet alleen. De zorg voor jou en je baby doen we samen
  • Jij kent ons en wij kennen jou. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk
     contact

Op de Annature site vindt je veel informatie in zowel beeld en tekst over zwanger worden en alles rondom zwanger zijn en bevallen. NEEM EEN KIJKJE BIJ ANNATURE

Een belangrijk voordeel is dat de verloskundige professionals in één digitaal dossier werken. De informatie over jouw zwangerschap is altijd voor iedereen inzichtelijk, volledig en actueel is. Je hoeft dus nog maar één keer je verhaal te doen en de betrokken zorgverleners zijn altijd op de hoogte van jouw situatie.

Iedere verloskundige praktijk heeft een buddy gynaecoloog. Hij of zij komt ook naar de praktijk om samen zwangeren te zien en dossiers van zwangeren met elkaar door te spreken. Deze werkwijze met korte lijnen draagt bij aan borging van kwaliteit, veiligheid en continuïteit van zorg.

De naam Annature staat voor Moeder Natuur.

Anna staat ook voor lieflijk, waarbij de relatie met zorgzaamheid en geborgenheid snel is gelegd. Binnen Annature staat de zorg voor de zwangere vrouw centraal.

169 keer bekeken

Recente artikelen

Translate »