Verloskundige Etten-Leur

JOUW VERLOSKUNDIGE IN ETTEN-LEUR

Zoek je een verloskundige in Etten-Leur? Verloskundigenpraktijk Meander is een toegankelijke praktijk waarbij persoonlijke zorg en aandacht centraal staat. Wij zijn heel betrokken en zullen er alles aan doen om jou en je partner te ontzorgen. Onze spreekuren kennen dan ook geen haast; wij nemen alle tijd voor je en beantwoorden graag al je vragen.

Onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur zit sinds december 2020 op een nieuwe locatie! Je vindt ons in Gezondheidscentrum de Wiek, waar onder andere ook een aantal huisartsen en de apotheek is gevestigd. Deze locatie is zeer goed bereikbaar en parkeren kan recht voor de deur. Op deze manier zijn we voor alle zwangeren uit Etten-Leur, Prinsenbeek, Hoeven, Rucphen, St. Willebrord en Sprundel goed bereikbaar. Daarom zijn we de ideale verloskundige in Etten-Leur.

Wonen jullie ergens anders en wil je wel graag dat wij je zwangerschap of bevalling begeleiden? Neem gerust contact met ons op, dan overleggen we samen of dit mogelijk is.

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK MEANDER

Adresgegevens
Gezondheidscentrum De Wiek
Achter de Molen 15
4873 GW Etten-Leur

Parkeren kan recht voor de deur.

Telefoon
Bel ons gerust op:
Afsprakenlijn: 076 – 700 21 79

Ik wil me graag inschrijven
Klik hier om je aan te melden

AANDACHT VOOR JOU EN JE PARTNER

Als kleine verloskundigenpraktijk in Etten-Leur hebben wij alle tijd voor jou en je partner. Wij zijn met 5 verloskundigen en wisselen de spreekuren af. Hierdoor krijg je ons alle vijf ongeveer even vaak te zien. Wil je liever 1 of 2 verloskundigen? Dan houden we daar uiteraard rekening mee. Jij staat bij ons voorop, dus we luisteren naar jullie wensen en behoeften en passen ons hier graag op aan.

Wij hebben een eigen echoapparaat in de praktijk, waardoor we deze altijd tijdens het spreekuur kunnen gebruiken. Tijdens de eerste controle op 7 à 8 weken zwangerschap kunnen we een echo maken. Daarnaast kan je iedere week een keer terecht bij het hartjesspreekuur van 17.00 – 18.00 uur bij onze verloskundigenpraktijk in Breda.

 

INSCHRIJVEN BIJ ONZE VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK IN ETTEN-LEUR

Ben je zwanger en op zoek naar een fijne verloskundige in Etten-Leur? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Meander. Verloskundigenpraktijk Meander is een kleine en toegankelijke praktijk waarbij zorg en aandacht centraal staat. Onze verloskundigen in Etten-Leur staan voor jou klaar. Je kan ons bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 076-7002179. Je kan je tevens direct inschrijven middels ons inschrijfformulier. Wij zien je graag in onze verloskundigenpraktijk in Etten-Leur!

Liefs,
Marieke, Arzola, Janine, Annemarieke en Anne

Onze verloskundigen

Marieke van Maaren

Verloskundige, coach en anticonceptiespecialist

"Marieke straalt rust uit en zet vrouwen in hun kracht door ze zelf de regie te laten nemen."

Arzola Nouws

Verloskundige &
Echoscopiste

"Arzola is eerlijk en liefdevol naar de zwangeren en ontzettend gedreven in haar werk. "

Janine Viskil

Verloskundige &
student begeleider

"Janine is altijd geïnteresseerd in de ander en neemt de zorg voor de zwangere heel serieus. "

Annemarieke van den Heuvel

Verloskundige &
preconceptieconsulent

"Annemarieke is heel helder in haar communicatie, zorgzaam en liefdevol naar haar zwangeren. "

Anne Luit – van Berchum

Verloskundige &
Centering begeleider

"Anne ziet altijd de positieve en mooie kwaliteiten van de ander en spreekt dat ook uit."

Translate »